O nama

O NAMA 24. – 26. 05.2024.

O NAMA 24. – 26. 05.2024.

Iskoristite jedinstvenu priliku - po prvi puta u Hrvatskoj posjetite KOI & BONSAI SHOW i istražite čudesni svijet koi šarana, bonsaija i japanske kulture.

Ovaj ekskluzivni događaj održat će se od 24. do 26. svibnja 2024. u Family mallu i pruža jedinstvenu mogućnost uživanja u izložbi raznih vrsta koi šarana iz Japana, te kolekcijama bonsai minijaturnog drveća. Osim izložbenog dijela, u suradnji s našim partnerima, pripremili smo bogatu ponudu opreme za akvaristiku, biljaka, dekoracija, proizvoda za njegu, te opreme za jezerca i ribnjake.

Želimo s vama podijeliti čaroliju senzacionalnih boja i uzorka koi šarana i približiti vam njihov magičan svijet gracioznih pokreta i iznimno jake simbolike koju nose.

Ove japanske ribe sreće i prosperiteta koje još nazivaju i ‘plivajući dijamanti’ u sklopu KOI & BONSAI SHOW-a moći ćete razgledati u izložbenom prostoru Paviljona 2 u Family mallu

Iskoristite i brojne mogućnosti upoznavanja s japanskom kulturu kroz radionice koje smo pripremili u sklopu bogatog programa.

Posebno izdvajamo  predavanje prof. Josipa Barišića, PhD, dr. vet. med. pod nazivom ‘Osnove zdravlja koi šarana’ koje možete posjetiti u subotu 25. svibnja u 18 sati. Uživajte i u međunarodnoj izložbi minijaturnog drveća i razgledajte impresivne kolekcije uzgajivača iz Hrvatske, Italije i Slovenije.

Pridružite nam se na nezaboravnom putovanju i zaronite s nama u magičan svijet japanskih riba sreće i blagostanja. Vidimo se na Koi & Bonsai Showu u Family Mallu!

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali najnovije vijesti i informacije vezane uz KOI & BONSAI SHOW ZAGREB.

not clickable

Prijavite se na naš newsletter, kako bi osvojili vrijedne nagrade.

Vidimo se na Koi & Bonsai Showu u Family Mallu!