Japan Delight: Movie & Omusubi

14 na zalihi

50,00 

Pridružite nam se na jedinstvenoj radionici ‘Japan Delight’: Movie & Omusubi
Za sve ljubitelje japanske kulture i azijske kuhinje ovo je jedinstvena prilika da kušaju i nauče pripremati Omusubi, uz podršku Maki Nagayoshi, vlasnice poznatog japanskog restorana ‘PINK PIG CUISINE JAPANESE’ u Zagrebu.

Datum: 22.9.2024.
Vrijeme: 11:00 – 14:00
Lokacija: Savska 25, 10290 Zaprešić

Opis

Program radionice:

11:00-12:15 Projekcija japanskog dokumentarnog filma ‘Oishi Gohan’ koji donosi priču o restoranu/zajednici koja priprema hranu prema šintoističkim principima. Kako stvoriti sreću i mir kroz pripremu hrane na ovaj način i kako to utječe na ljude koji ju pripremaju, ali i konzumiraju? Film je na japanskom jeziku s engleskim titlovima.

12.30 – 14.00 Nakon filma moći ćete degustirati Omusubi japanske kuglice uz Miso juhu. Ovo jednostavno jelo od riže u Japanu je jedan od najpopularnijih međuobroka, a zanimljivo je da su ih pripremali još u 11. stoljeću za samuraje. Također, na radionici možete pokušati sami pripremiti Omusubi kuglice od originalne japanske riže uz podršku simpatične Maki.

‘I wish you could touch our culture in different ways.’ – poručuje Maki svim polaznicima radionice.

Program je namijenjen svima bez obzira na prethodno kulinarsko iskustvo. Broj mjesta je ograničen – za dodatne informacije se  možete javiti putem maila na [email protected]

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom putovanju kroz okuse i mirise Japan

Povezani proizvodi